Ваша корзина пуста
Закрыть
Логин:
Пароль:
Забыли свой пароль?
Регистрация
     Войти    Регистрация  
 
 
    (097) 681-00-99, (050) 681-00-99    Не дозвонились?   Обратный звонок
 


Гарантия Nokian Tyres




Компания Nokian Tyres предоставляет Расширенную гарантию (Hakka Guarantee) на летние автошины Hakka GreenHakka Blue
Hakka Black, Hakka Z, Hakka Z SUVHakka SUVа также на зимние автошины Nokian Hakkapeliitta 7, Hakkapeliitta 7 SUV, Nokian Hakkapeliitta 8, Nokian Hakkapeliitta 8 SUV, Nokian Hakkapeliitta R, Nokian Hakkapeliitta R SUV, Nokian Hakkapeliitta R2Nokian Hakkapeliitta R2 SUV.

Компания Nokian Tyres обязуется выполнить бесплатный ремонт или замену приобретенной шины в случае появления в процессе эксплуатации любого повреждения, включая проколы, порезы, разрывы, вздутия на боковине, за исключением случаев, в которых повреждения носят умышленный характер (акты вандализма со стороны покупателя или третьих лиц). Расширенная гарантия распространяется на шины, остаточная глубина протектора которых составляет не менее 4 (четырех) миллиметров.   


                                                              logo_garantiya.jpg                           Guarantee Card Face Small.jpg                 

Расширенная гарантия действует на протяжении 1 (одного) года с момента продажи и распространяется на шины, приобретенные покупателем Шинных Центрах VIANOR или АШЦ Nokian Tyres на территории Украины. Во время продажи шин Шинный Центр VIANOR или АШЦ Nokian Tyres выдает потребителю должным образом заполненный гарантийный талон  с присвоенным во время заполнения уникальным номером и заносит информацию о талоне в единый электронный реестр.      

Для обслуживания по условиям Расширенной гарантии, потребитель обращается в любой Шинный Центр VIANOR или АШЦ Nokian Tyres на территории Украины, предъявляет поврежденную шину, оформлений гарантийный талон и свое удостоверение водителя.  

Персонал Авторизованного Шинного Центру Nokian Tyres проверяет наличие информации о гарантийном талоне в едином электронном реестре и проверяет данные, указанные в гарантийном талоне на предмет соответствия. После этого проводится экспертиза поврежденной шины и составляется заключение касаемо возможности ее ремонта или замены на шину аналогичной модели и размера. Ремонт шины выполняется в случаях прокола протектора диаметром не более 5 (пяти) миллиметров. В остальных случаях выполняется замена шины. Персонал Шинного Центра имеет право отказать потребителю в обслуживании по  условиям Расширенной гарантии в случаях несоответствия данных указанных в гарантийном талоне.  

После ремонта или замены шины покупателю выдаются копии акта осмотра и Заказ-наряда.  

Правила эксплуатации шин:  
Шины должны использоваться исключительно в соответствии с сезоном: зимние – в период не ранее 1 сентября, но не позже 30 апреля; летние – в период не ранее 1 марта, но не позже 31 октября. В шинах должно поддерживаться давление не ниже определенного производителем автомобиля, на котором они установлены.


Що таке Розширена гарантія Hakka-Guarantee?

Розширена гарантія Hakka-Guarantee – це додаткова перевага для покупців шин Nokian, яка полягає в тому, що навіть при випадковому пошкодженні шини вона буде безкоштовно замінена або відремонтована.

На які шини Nokian розповсюджується Розширена гарантія?

Розширена гарантія Hakka-Guarantee розповсюджується на зимові шини Nokian моделей Hakkapeliitta 7, Hakkapeliitta 7 SUV, Hakkapeliitta 5, Hakkapeliitta 5 SUV, Hakkapeliitta R, Hakkapeliitta R SUV, Hakkapeliitta 8, Hakkapeliitta R2, Hakkapeliitta R2 SUV та на літні шини Nokian моделей Hakka Green, Hakka Blue, Hakka Black, Hakka Z, Hakka SUV, Hakka Z SUV, що були придбані в Шинному Центрі Vianor або Vianor Express.

Як підтверджується надання Розширеної гарантії на придбані шини?

Під час продажу Вам надається заповнений Гарантійний талон на придбані шини, якому присвоюється унікальний номер, та інформація щодо якого заноситься до Єдиного електронного реєстру гарантійних талонів. Гарантійний талон не видається Шинним Центром, якщо монтаж придбаних у такому Шинному Центрі шин на автомобіль споживача виконується не в цьому Шинному Центрі, або типорозмір шин не відповідає рекомендованому виробником автомобіля типорозміру.

Які торгові точки мають повноваження  на надання Розширеної гарантії?

Розширену гарантію на шини Nokian надають виключно Шинні Центри Vianor та Vianor Express.  В інших роздрібних торгових точках Розширена гарантія на шини Nokian не надається.

У мене сталося пошкодження шини. Де я можу отримати гарантійне обслуговування за Розширеною гарантією?

Для отримання гарантійного обслуговування Ви можете звернутися до будь-якого Шинного Центру Vianor та Vianor Express на території України. Це дуже зручно, оскільки, подорожуючи Україною, Ви можете отримати гарантійне обслуговування в будь-якому з більше ніж 140 таких Шинних Центрів в майже кожному куточку України.

За яких умов я можу отримати гарантійне обслуговування за Розширеною гарантією?

Гарантійне обслуговування за Розширеною гарантією надається, якщо:
• покупець надав посвідчення водія, технічний паспорт на автомобіль та належним чином заповнений Гарантійний талон на пошкоджену шину, інформація щодо якого присутня в Єдиному електронному реєстрі,
• з моменту продажу шини минуло не більше одного року,
• залишкова глибина протектора шини становить не менше 4 мм,
• пошкодження шини не відноситься до Негарантійних випадків,
• при використанні шини були дотримані правила експлуатації шин.

Які пошкодження відносяться до Негарантійних випадків?

• навмисні пошкодження (акти вандалізму з боку споживача або третіх осіб),
• пошкодження, які сталися під час експлуатації шин на мікроавтобусі,
• пошкодження, які сталися під час експлуатації на автомбілі шин такого типорозміру, який не відповідає типорозміру, рекомендованому виробником автомобіля,
• пошкодження, які сталися під час експлуатації шин на іншому автомобілі, аніж зазначено в Гарантійному талоні,
• якщо пошкоджена шина ремонтувалася не в Шинному Центрі,
• пошкодження, які сталися внаслідок екстреного гальмування чи експлуа-тації автомобіля в екстремальному режимі: спорт, дріфтинг, слалом та ін. (нерівномірний знос протектора по окружності шин тощо).

В чому полягають правила експлуатації шин?

Правила експлуатації літніх шин полягають в дотриманні двох умов: шини мають експлуатуватися виключно у відповідності до сезону (зимові – у період не раніше 1 вересня, але не пізніше 30 квітня; літні – у період не раніше 1 березня, але не пізніше 31 жовтня) та в шинах має підтримуватися тиск не нижче того, що визначений виробником автомобіля, на якому вони встановлені. 

В якому випадку виконується ремонт пошкодженої шини, а в якому – заміна?

Ремонт пошкодженої шини виконується виключно у випадку проколу протектора діаметром не більше п’яти міліметрів. У всіх інших випадках виконується заміна шини. 

Чи повинен я щось сплачувати додатково під час отримання гарантійного обслуговування?

Ні, незалежно від того чи проводиться ремонт або заміна пошкодженої шини, покупець не несе жодних додаткових витрат.





Наш адрес: г. Киев, ул. Автозаводская, 54

Телефоны:
(050)681-00-99, (97)681-00-99 E-mail: info@autosezon.ua
Шины: Nokian, Dunlop, Michelin, Goodyear, Bridgestone, Pirelli, Continental, Toyo, Fulda, General, Matador.
Диски: K&K, iFree, Kosei, Lenso, MAK, OZ, Rial, WSP Italy.

Доставка по Украине:
Киев, Харьков, Донецк, Днепропетровск, Луганск, Запорожье, Львiв, Чернигов, Одесса, Симферополь, Херсон, Винница, Черновцы, Черкассы, Хмельницкий, Ужгород, Тернополь, Сумы, Севастополь, Ровно, Полтава, Николаев, Луцк, Кировоград, Ивано-Франковск, Житомир.

Интернет магазин «Авто Сезон». Copyright © 2008-2011. Все права защищены.
Принимаем к оплате:
продажа автошин киев большой ассортимент





Разработка сайта: «Софос», г. Киев
QR Контакты